in

Istarski stožer: U četvrtak više od 250 novozaraženih, ima ih i na odjelu pedijatrije

Foto Tanja Kocijančić

U protekla 24 sata u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Istarske županije ispitano je 625 uzoraka briseva na COVID-19. Potvrđeno je 256 novozaraženih osoba s našeg područja a izliječeno je 236 osoba.

U Općoj bolnici Pula na liječenju se nalazi ukupno 74 pacijenata, od kojih je na Odjelu za infektologiju 61 osoba, Odjelu za psihijatriju 1 osoba, Odjelu za ginekologiju 1 osoba, Odjelu za pedijatriju 1 osoba, a u respiracijskom centru 10 osoba.

Nažalost, u Općoj bolnici Pula preminula je jedna COVID-19 pozitivna osoba (1998. godište), od posljedica nesretnog slučaja, priopćeno je iz istarskog Stožera civilne zaštite.

N1 televizija kontaktirala je načelnika Stožera civilne zaštite Istarske županije, Dinu Kozlevca. On je potvrdio da je smrt bila posljedica nesretnog slučaja, a ne posljedica zaraze koronavirusom. Više detalja nije želio iznositi.

U zadnja 24 sata potvrđeno gotovo 17.000 novozaraženih u Hrvatskoj. PCR testom potvrđeno je 10.500 novozaraženih, dok je antigenskim testovima utvrđeno 6375 novih slučajeva zaraze, neslužbeno se doznaje.

Foto Usluga Poreč groblje

Uređuju se groblja u Baderni, Fuškulinu i Žbandaju

usluga poreč odvoz smeća

POREČ: Usluga zapošljava 26 radnika. Natječaj u tijeku