in

Istra pomaže – Akcija za popravak krova kuće za baku i dijete

Udruga Istra pomaže pokrenula je novu akciju ”ZA MALOG BORCA” kojom žele baki kod koje je dijete privremeno smješteno popraviti krov koji prokišnjava. Podsjetimo, već smo pisali o humanitarnoj akciji kojom se traži pomoć za baku koja je preuzela brigu o djetetu, oduzetom roditeljima, nakon što je progutalo tabletu ecstasyja. Dijete je zbog toga završilo u domu, a nakon toga je predano baki.

Prenosimo u cijelosti objavu udruge Istra pomaže:

Ovim putem upućujemo poziv građevinarima koji bi htjeli/mogli pomoći da nam se jave i naprave ponudu prema viđenom na terenu (Općina Medulin). Nakon odluke o izvođaču pokrećemo akciju za sanaciju krova. Kao i sve do sada, akcija će biti transparentna i sve poduzeto javno objavljeno.

Akcija prikupljanja stvari i novčane pomoći ”ZA MALOG BORCA” i dalje traje. Prikupljena su novčana sredstva u iznosu od 750 kuna. Obzirom da smo danas saznali kako obitelj neće morati plaćati jaslice zbog statusa kojeg imaju (trošak jaslica pokriva Općina Medulin) odlučili smo prikupljena sredstva zadržati na računu i biti će utrošena za izradu krova. Najavljene su donacije pelena, odjeće, obuće i hrane tako da će biti namirene sve njihove ostale potrebe.

Sve donacije biti će objavljene na našim stranicama na kraju mjeseca.

Web stranica je obnovljena. Primamo nove članove i volontere. Posla je puno, entuzijazma i dobre volje nam ne fali pa ako želite zaploviti s nama u neku novu avanturu i pritom usrećiti nekoga javite nam se.

Trenutno uplaćene donacije sa naznakom „ZA MALOG BORCA“.

M. G. – 250,00 KN

D. K. – 50,00 KN

M. I. – 100,00 KN

T. H. – 50,00 KN

M. D. – 50,00 KN

S. K. – 50,00 KN

I. L. – 100,00 KN

CENTAR ZA POVIJESNA ISTRAŽIVANJA – 100,00 KN

Zbog GDPR-a nećemo javno objavljivati imena jer nemamo pisani pristanak pa stavljamo inicijale i iznos, a uplatitelji će se prepoznati.

Za sve daljnje upite i informacije oko tražene ponude molimo da se javite na kontakt broj predsjednika udruge:

Damir Bubić 092/ 169 5425

VRSAR za uređenje čitaonice dobio bespovratnih 130 tisuća kuna

POREČ: Idući tjedan zaštita ukrasnog bilja