in

ISTRA prikupila preko milijun kuna za stradale u Sisačko-moslavačkoj županiji

Foto Vlada RH

Osim istarskih vatrogasnih postrojbi koje su od jučer na području Petrinje i ostale materijalne pomoći koju je Istra odmah pružila potresom razorenom području, Istarska županija, gradovi i općine prikupili su preko milijun kuna financijske pomoći koja će tijekom sljedeća dva dana biti uplaćena na račun Sisačko-moslavačke županije.

Istarska županija s gradovima i općinama ostaje solidarno na raspolaganju svim stradalima u jučerašnjoj katastrofi, priopćeno je iz županije.

Najveća hrvatska turistička kompanija Valamar Riviera otvorila je vrata svojih objekata i ponudila smještaj obiteljima iz Siska, Gline, Petrinje i okolnih mjesta čiji su domovi stradali u jučerašnjem razornom potresu.   

Na raspolaganju su Istra Premium Camping Resort u Funtani kod Poreča, Ježevac Premium Camping Resort na otoku Krku i Hotel Valamar Sanfior u Rapcu. Smještaj u camping resortima, u potpuno opremljenim camping kućicama, dostupan je od danas, 30. prosinca, a u hotelu Sanfior na bazi punog pansiona od sutra, 31. prosinca.

Svi oni kojima je potreban smještaj za sve informacije i dogovor mogu se javiti na telefon 052/465 000 ili na e-mail adresu callcenter@valamar.com.

Poreč u akciji pomoći i prikupljanja potrepština za potresom razorena područja

SP 2021: Rukometaši se vraćaju u Poreč na pripreme i u Žatiki igraju protiv Španjolske