in

Dani klavira u Poreču uz koncerte i predavanja

Foto Colin Behrens za Pixabay - Ilustracija

Povodom 15. Dana klavira Umjetnička škola Poreč organizira u petak, 24. 3. 2023. u 18,00 sati koncert učenika glazbenih škola Istarske i Primorsko-goranske županije. Potom u ponedjeljak, 27 3. 2023, od 12,00 sati predavanje i radionica  NTC sustav učenja Judite Plazonić, prof. mentorice, a u utorak, 28. 3. 2023. u 18,00 i 19,00 sati koncerti učenika matične škole i područnog odjela Vrsar.

U srijedu, 29. 03. 2023. u 18,00 sati slijedi koncert  učitelja Umjetničke škole Poreč  „88 na 88“ Piano & Friends u 18,00 sati.

Svi koncerti održat će se u Koncertnoj dvorani Umjetničke škole Poreč, Kandlerova 2, Poreč-Parenzo. Ulaz je slobodan.

Klavirski se odjel kroz ovu već tradicionalnu manifestaciju svake godine predstavlja kroz više koncerata učenika Umjetničke škole u Poreču i Vrsaru te organizira seminare, radionice, predavanja i koncerte renomiranih pijanista i glazbenih pedagoga.

Posebno nas veseli koncert učenika prijateljskih škola Istarske i Primorsko-goranske županije na kojem će nastupati ponajbolji mladi pijanisti te predavanja  i radionice profesorice mentorice Judite Plazonić iz Rijeke,  na teme: Problematika nastave klavira u osnovnoj glazbenoj školi u današnje vrijeme i Kako ubaciti NTC sustav učenja i neuroznanstvene spoznaje na sat klavira.

Plakat državnog prvenstva u kickboxingu

Poreč domaćin Prvenstva Hrvatske u kickboxingu

Foto TZ Marčana - Rakalj

Obavijest iz TZ-a Marčana: U subotu biciklistički maraton 3. XCM Rakalj. Informacije o prometu i oznakama