in

Gradska knjižnica Poreč zatvorila privremeno vrata zbog revizije građe

Foto Gradska knjižnica Poreč - Ilustracija

Puno kutija po podu, mnoštvo knjiga po stolovima, sigurno se pitate što se već tjednima događa u porečkoj Knjižnici. Knjižničarke vrijedno rade na reviziji građe, koja broji preko 60.000 svezaka. Kako bi postupak revizije na vrijeme bio okončan, matični odjel (Trg Marafor 3) bit će zatvoren u razdoblju od 12. do 29. veljače 2024.

Odjel za djecu i mlade (Trg Marafor 4), radit će po svom uobičajenom radnom vremenu: ponedjeljak i petak od 12:00 do 19:00, a utorak, srijedu i četvrtak od 8:00 do 12:00 te će u njemu biti omogućene sve usluge.
Za potrebe stručnih i znanstvenih radova, svoj upit možete poslati na mail: gradska@knjiznicaporec.hr, a tražene knjige čekat će vas u Odjelu za djecu i mlade, u kojem je dostupna i studijska učionica tijekom radnog vremena dječje knjižnice.
Iz Knjižnice zahvaljuju na razumijevanju i pozivaju vas da posjetite i bibliobus koji utorkom i četvrtkom obilazi porečke mjesne odbore, a vama najbliže stajalište možete pronaći na: https://www.knjiznicaporec.hr/bibliobus/.

maškare novigrad 2020

NOVIGRAD: Dječje maškare u šetnji gradom. Dođite ih bodriti

istarska županija

Istra dobila dvojezičnu brošuru “Potencijali pristupačnog turizma”