in

Noć muzeja u Pazinu: Pogledajte bogati program

Foto Muzej grada Pazina

Kao i prijašnjih godina Etnografski muzej Istre i Muzej grada Pazina zajedno organiziraju Noć muzeja koja se ove godine održava pod posebnim epidemiološkim mjerama. Kako bi se poštivala pravila programi će se odvijati uživo s ograničenim brojem posjetitelja, on line i na otvorenom, odnosno u dvorištu Kaštela. Muzeji će biti otvoreni od 17:00 do 21:00 sat, a nakon toga slijedi program on line.

Za ulaz u muzej potrebno je predočiti EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju. Tijekom boravka u muzeju obavezno je nošenje zaštitnih maski.

Zbog pogoršane epidemiološke situacije, program Noći muzeja Etnografskog muzeja Istre i Muzeja grada Pazina održat će se u smanjenom obimu. I dalje ste dobrodošli na – igre pljočkanja i mlina, – gostujuće predavanje doc. dr. sc. Roberta Kurelića o Pazinskoj knežiji u 16. stoljeću, – online razgovore s kustosima EMI-ja. Zbog bolesti, predstavljanje kataloga izložbe ‘Dobrodošli!’ održat će se naknadno, u novom terminu.

Foto Janitors za Pixabay - Ilustracija pješački prijelaz auto

MUP-ova akcija: Ne propuštaju pješake, koriste mobitel u vožnji…

Gradska palača - Foto Grad Poreč

Poreč uz poduzetnice: Više novaca za potpore, za one koji tek počinju i besplatan vrtić