in

PAZIN: Izložba keramike i Dan otvorenih vrata u LG galeriji

Povodom Dana Grada Pazina Društvo likovnih stvaratelja svome Gradu, sugrađanima i posjetiteljima Pazina daruje izložbu keramike. Predstaviti će se radovi nastali tijekom provedbe projekta „Akademija keramike“ koji je financijski podržao i Grad Pazin.

Uz radove članova udruge izložiti će se i keramika i crteži jednog korisnika Doma Motovun te slike Pazina viđenog očima i kistom sudionika pazinskih ex temporea koji su se svojevremeno održavali u Pazinu.Otvorenje izložbe održati će se u četvrtak, 01.06. u 19 sati. DLS Pazin uključuje se i u nacionalne Dane otvorenih vrata udruge, pa poziva sve zainteresirane, a posebice malene i odrasle talente i ljubitelje umjetnosti kao i one koji žele upoznati rad i aktivnosti udruge.

U sklopu Dana otvorenih vrata održati će se radionica keramike za građanstvo. Za sudjelovanje na radionici keramike potrebna je prethodna najava na: dlspazin1@gmail.com, 0918903960 (Nada) i 098762671 (Dario). Kotizacija za radionicu keramike iznosi iznosi 8 €, a uključuje sav potrebni materijal i alate za rad, kao i pečenje i glaziranje radova te stručno vodstvo.

mup policija radar

Radari u Istri u srijedu 31. svibnja 2023.

lisice mup policija

ISTRA: Uhvaćen 63-godišnjak zbog snimanja gole djece u kampu