in

Petsto porečkih vrtićaraca uživalo u uskrsnom poklonu – predstavi „Gdje je Uskrs, Zeko Mrkvice?“

Oko 500 djece iz svih porečkih gradskih i privatnih vrtića uživalo je proteklog petka u izvedbi predstave Teatra Naranča „Gdje je Uskrs, Zeko Mrkvice“ u porečkom kazalištu. Povodom jednog od omiljenih dječjih blagdana, predstavu je za djecu organiziralo i financiralo porečko Pučko otvoreno učilište, a tijekom tri izvedbe nije nedostajalo smijeha, interakcije i lijepih dojmova.

Redateljica je Sara Berčić, tekst je napisao Majkl Mikolić, a za glazbu su zaduženi Sandro Lučić i Katica Lučić. Iva Kuzmanović, izradila je scenografiju za predstavu, kostime potpisuje Valentina Ferlin Živić, koreografiju Katja Rabar, dizajn rasvjete Majkl Mikolić, vizualni identitet Luka Juričić, a asistent režije je Matilda Nikić.

– Bliži se vrijeme Uskrsa! Razdoblje u godini u kojem djecu širom svijeta vesele šarene uskršnje pisanice. Za tu je radost zaslužna marljivost junaka ove priče, istaknuli su iz Teatra Naranča o predstavi u kojoj glume Bruno Pendić, Nikolina Despić, Eva Ikić, Gea Gallo, Elizabeta Košeto, Lucia Vesna Soldo, Anja Brščić, Debora Sanković, Erik Vido, Masimo Dobrić, Alessia Vodopia, Leana Mihovilović, Anna Štifanić, Marko Vodopija, David Paćalat i Marko Hasanović.

vatrogasci Umag Audi 1

UMAG: Četvero mladih ozlijeđeno u prevrtanju Audija

lijepom nasom porec

Zabavno-humanitarni događaj: U srijedu se u Žatiki snima LIJEPOM NAŠOM – karata još uvijek ima