in

Poreč: Ako imate knjige viška donirajte ih za BOOKtigu

Foto Gradska knjižnica Poreč

Gradska knjižnica Poreč s osobitim zadovoljstvom najavljuje održavanje petnaeste po redu BOOKtige – međunarodnog festivala pročitanih knjiga, koji će se održati od 8. do 10. rujna 2022. godine u porečkoj starogradskoj jezgri. Kao i svih ovih minulih godina, i ovogodišnje ćemo izdanje Festivala kreirati zajedničkim snagama te još jednom park Matije Gupca učiniti mjestom za sve generacije ljubitelja knjiga i čitanja u ambijentu međusobne komunikacije, književnih druženja, predstavljanja knjiga i kreativnih radionica.

-Ovim vas putem s radošću pozivamo da među svojim policama potražite knjige koje možete i želite darovati za prodajni fond Festivala – knjižni sajam BOOKtižin. Dobrodošle su knjige i za djecu i za odrasle, beletristika i stručna literatura, knjige na hrvatskom i na stranim jezicima.
Sredstva prikupljena od ovogodišnje prodaje doniranih knjiga bit će namijenjena za oslikavanje murala na zidu knjižnice koji gleda na park Matije Gupca i time uljepšati vizuru starogradske jezgre, poručuju iz knjižnice.

Svoje knjige možete dostaviti u Gradsku knjižnicu Poreč u radno vrijeme matičnog odjela, i to po sljedećem rasporedu:
ponedjeljak i petak: 12-19 sati,
utorak, srijeda i četvrtak: 8-14 sati te
subota: 9-13 sati.

Bilo bi im osobito važno, ukoliko ste u mogućnosti, da knjige dostavite u što skorijem roku!

Za sva pitanja možete ih kontaktirati na telefonski broj 434-196 ili mailom na: gradska@knjiznicaporec.hr!

Foto Ok Sv. Lovreč

SV. LOVREČ: Odbojkaški turnir u čast Lovrečeve

Foto Pixabay voda špina

Dio Vižinade bez vode 9. kolovoza