in

POREČ: U četvrtak otvaranje 14. PROFUTURE, skupne izložbe amaterskog stvaralaštva

Najbolji autori 2019.

U četvrtak, 15. travnja 4. 2021. u 19. sati u Istarskoj sabornici u Poreču otvara se 14. Profutura, skupna izložba amaterskog likovnog stvaralaštva

Autori koji sudjeluju su Aliče Pištan, Anđelko Brkiić. Ann Marie Jelena Golden, Darko Trojanović, Drago Filić, Đeni Armuš, Enis Žužić, Ermano Bančić, Irena Greblo, Ivan Blašković, Jasenka Korlević, Jelena Vojinović, Klaudio Katunar, Kristijan Ivančić, Kristinka Klarić, Loredana Bradaschia, Monika Stažić, Neda Morović Dugina, Nevia Cvitko, Radoslav Putnik, Sandra Žužić, Silvija Knežević, Slavica Ezgeta, Srđan Popović, Verica Malnar, Vesna Kovačević, Višnja Đukić, Zdenka Starčević i Željka Podobnik.

Ocjenjivački sud u sastavu Tine Širec Džodan, Sebastijana Vojvode i Andija Bančića odabrao je 29 izlagača za 14. Profuturu. Najbolji autor bit će nagrađen samostalnom izložbom u Maloj galeriji tijekom travnja 2022. godine, a njegovo ime bit će objavljeno na dan otvorenja izložbe.

Uz ovaj stručni odabir dodjeljuje se i nagrada najboljem autoru po mišljenju publike, a glasanje će se održati pomoću glasačkih listića isključivo na dan otvorenja izložbe. Najbolji autor bit će nagrađen poklonom sponzora.

Rezultati će biti objavljeni na internetskim stranicama Učilišta (www.poup.hr) jedan tjedan nakon otvorenja izložbe.

Izložba će trajati do 30. travnja i može se pogledati svakim danom od 16 do 20 sati, osim nedjeljom i državnim blagdanima. Ulaz slobodan.

Iz Učilišta napominju za posjetitelje: obavezno je nošenje zaštitne maske i održavanje potrebnog razmaka; ulazak u galeriju dopušten je za najviše petnaest osoba istovremeno; molimo da se pridržavate epidemioloških mjera.

maskica maska korona covid

Istarski stožer – U srijedu 17 novozaraženih i dvije preminule osobe

POREČ jedan od gradova koji najviše ulažu u predškolski odgoj