in

POREČ: U srijedu u kazalištu Ecija Ojdanić i Frano Mašković u komadu “Ništa im neće bit”

Foto Kazalište Moruzgva

Ništa im neće bit’ kazališta Moruzgva u srijedu, 21. 2. od 20 sati u kazalištu Poreč.

U srijedu, 21. veljače od 20 sati u kazalištu Poreč imamo priliku pogledati toplu i zabavnu komediju Ništa im neće bit’ kazališta Moruzgva, u izvedbi dvaju poznatih hrvatskih kazališnih, televizijskih i filmskih glumaca, Ecije Ojdanić i Frane Maškovića. Kao najava nadolazećeg 17. izdanja Zlatnog zuba, omiljenog porečkog kazališnog festivala komedije i smijeha, ova će predstava zasigurno dobro nasmijati i razgaliti srca široke publike.

Komedija Ništa im neće bit’ donosi priču o praznom gnijezdu, kući iz koje su otišla djeca koja to više nisu, a roditelji se odjednom nalaze sami, jedno pred drugim, prije nego jedno do drugog. Nada, supruga i majka, i dalje snažno osjeća djecu, prvenstveno intenzivnom brigom. Ponekad ta briga prelazi u paniku, ponekad u patetiku, a najčešće u smiješne pokušaje kontrole. Dragan, suprug i otac, potpuno drugačije doživljava praznu kuću, vidjevši u tome mogućnost konačno se posvetiti sebi, supruzi te svim stvarima i hobijima koje je odlagao. Uviđajući jedno kod drugog drugačiji doživljaj, međusobno se optužuju i suštinski ne razumiju. Novonastali nesklad pokušat će u niski smiješnih i tužnih situacija prevladati i dovesti sebe u neki novi supružnički balans, otpuštajući polako djecu da žive svoje ispunjene i samostalne živote.

Ulaznice za predstavu Ništa im neće bit’ i cjelokupni program Zlatnog zuba dostupne su internetskom rezervacijskom sustavu rezervacije-poup.hr i na blagajni Pučkog otvorenog učilišta Poreč radnim danom od 7 do 11 sati i uz prethodni poziv na 052/887-218 te jedan sat prije početka predstave, objavilo je porečko Učilište.

FOTO: Ured predsjednika Republike Hrvatske / Dario Andrišek

Članovi Streljačkog društva Gusar iz Novigrada na prijemu kod predsjednika Milanovića

emocije ljubav par psihlogija

Tjedan psihologije u Poreču: Radionica ‘Emocionalno putovanje – otkrivanje i razumijevanje svijeta unutar nas’