in

Rade Šerbedžija oduševio Rakljance na Sv. Agniji

Foto Loris Zupanc

Ponedjeljak navečer u Raklju na Sv. Agniji, na jednoj od najljepših pozornici na otvorenom u Istri, bio je rezerviran za Rade Šerbedžiju kojeg su pratili Mauro Giorgi (gitara), Irena Giorgi (vokal) i Dario Marušić (violina). Rade Šerbedžija više je puta posjetio Rakalj, ali mu je ovo bio prvi nastup na Agniji, na pozornici pod zvijezdama koja svaki puta oduševi i izvođače i publiku.

Rade Šerbedžija – Foto Loris Zupanc

-Tijekom sat i pol Šerbedžija je publiku uveo u onaj njegov poseban svijet, svijet u kojem svaka pjesma pogađa “žicu”. Nadamo se da će nas ponovno posjetiti, kazala nam je direktorica Turističke zajednice općine Marčana Jelena Latin.

Koncert je održan pod pokroviteljstvom Grada Zagreba.

Već 15 godina Rakljansko kulturno ljeto dovodi brojne glazbenike i umjetnike u Rakalj, u suradnji Turističke zajednice Općine Marčana, Općine Marčana, KUD-a Mate Balota iz Raklja i DVD Općine Marčana a pod pokroviteljstvom Grada Zagreba. Domaća i strana publika tako je kroz godine mogla uživati u nastupima Olivera Dragojevića, Brune Krajcara, Massima, Gorana Karana, Zagrebačkih solista i drugih.

Šerbedžija, poznati umjetnik – glazbenik i glumac, i ovog se puta rado odazvao pozivu Marčane i Raklja, unatoč prepunom rasporedu. Tijekom sat i pol svirke oduševio je pjesmama sa svojih albuma – od „Ne daj se, Ines“ iz 1974. do „Ne okreći se, sine“ iz 2020.

Foto Loris Zupanc

Rade Šerbedžija

sladoled ilustracija pexels

Iz SPAR-a se povlači pet sladoleda

krv darivanje krvi crveni križ

POREČ: Nova akcija darivanja krvi