in

VRSAR: Općina poziva građane da doniraju knjige za čitaonicu

Čitaonica u Vrsaru - Čekaju se donacije građana - Foto Općina Vrsar

Općina Vrsar poziva svoje sugrađane, sve fizičke i pravne osobe, da među svojim policama potraže knjige koje mogu i žele darovati za fond knjiga nove čitaonice Vrsar. Dobrodošle su knjige i za djecu i za odrasle, beletristika i stručna literatura, knjige na hrvatskom i na stranim jezicima.  Potrebno je napomenuti da knjige moraju biti uredne i neoštećene.

Količinu knjiga koje želite donirati možete javiti mailom na tea.stifanic@vrsar.hr ili telefonom na 0916132604 (8-15 sati). Nakon što javite količinu građe za donaciju, dogovorit će se termin dostave knjiga.

-Čitaonica Vrsar se nalazi u Staroj školi u Vrsaru u prizemlju zgrade i opremljena je sredstvima iz natječaja LAG-a “Središnja Istra” kao mjesto pogodno za uživanje u čitanju, informiranju i druženju. Prostor je zamišljen kao društveni prostor dostupan građanima u kojemu će moći naći dobru knjigu, dnevni i tjedni tisak ili pristup internetu putem računala koji će biti na raspolaganju korisnicima. Prostor čitaonice je uređen i trenutno je u fazi opremanja knjižnom građom, a otvorenje se očekuje pred kraj godine, poručili su iz općinske uprave.

Foto Osnovna škola V. Nazora Vrsar

VRSAR: Mladi plivač Toma Popović osvojio medalje u sve tri discipline županijskog prvenstva

Foto Karate klub Finida Poreč

Pet medalja za karatiste porečke Finide na Prvenstvu Hrvatske