in

Vrsarske serenade – Koncert Petra Njegovana i Saše Dejanovića u Parku skulptura Dušana Džamonje

Park skulptura Dušana Džamonje - Foto TZ Vrsar

Serenade su tradicionalni način izražavanja ljubavi kroz romantičnu pjesmu, najčešće uz pratnju gitare. I dok su se nekad serenade pjevale voljenim ženama ispod prozora ili balkona, danas se radi o priznatom glazbeno-umjetničkom izražaju koji tijekom ljeta obogaćuje turističku ponudu Vrsara.
Nemojte propustiti srenadu u srijedu, 17.08. u 20.30h. Koncert će se održati u znamenitom Parku skulptura Dušana Džamonje, i to u dijelu koji je inače zatvoren za javnost, pa će to biti još ljepši doživljaj. Nastupaju pod nazivom koncerta “Passionate Serenade” Petar Njegovan (Hrvatska) na violi i violini te Saša Dejanović na gitari.
Dolazak je potrebno najaviti na e-mail info@infovrsar.com ili na broj telefona 052 441 746. Preporučljivo je doći 30 minuta ranije kako bi se zauzela mjesta. Ulaz je besplatan, kao i parking koji se nalazi odmah do Parka D. Džamonje.

Posljednji koncert iz ovog ciklusa planiran je za 24.08. u 20.30h. Održat će se na vidikovcu Casanova u Vrsaru. Naslov večeri je “Flamenco Serenade”, a nastupit će duo na gitari iz Španjolske Carlos Piñana i Miguel Ángel Orengo.

Kanader - Foto Arhiv MORH RH

Gori i kod Bresta pod Učkom!

Moje istrijansko korona vjenčanje

FUNTANA: “Zlatokosa” i “Moje istrijansko KORONA vjenčanje” za Feštu sv. Bernarda