in

Lažni djelatnici Crvenog križa obilaze ljude u Bujama – Oprez!

Ilustracija

Na području Grada Buje pojavili su se lažni djelatnici Crvenog križa koji se predstavljaju kao gerontodomaćice i rade u okviru provedbe Programa „Pomoć u kući na Bujštini”.

Crveni križ Bujpštine objavio je sljedeće priopćenje za građane: “Molimo naše sugrađane da ne nasjedaju na lažne pokušaje jer djelatnice koje rade u okviru programa propisno su obilježene oznakom imaju svoje iskaznice i u svakom trenutku se može provjeriti kako se i što obavlja prema unaprijed definiranom rasporedu rada. Sa svim potencijalnim korisnicama ispunjava se zahtjev za pomoć na propisanim obrascima te se o tome obavještavaju Grad Buje i nadležni Centar za socijalnu skrb Buje. 

Nadalje korisnik ne daje punomoć za podizanje novca u banci i ništa slično tome, ne uzima  ključeve od doma, ne ulazi u kućanstvo ukoliko korisnik nije kod kuće. Isto tako trenutno se usluga pomoći u kući ne naplaćuje. Molimo da se ne otvaraju vrata nepoznatima posebno se to odnosi na naše aktivne korisnike koje se neposredno prije samog dolaska telefonski kontaktira! Molimo da obavijestite policiju.”
 

pašta pljukanci

TAR: Pogledajte marende u DeguStazioneu od 12. srpnja

Muškarac poginuo – Pregazio ga traktor