in

LIONS KLUB NOVIGRAD proslavio 15. godišnjicu rada – Potrebitima dosad donirano 1,4 milijuna kuna

Prije donatorske večere organizirane u subotu, 1. lipnja, s ciljem prikupljanja sredstava za CTG aparat za dijagnostiku fetusa za Odjel ginekologije Opće Bolnice u Puli, Lions klub Novigrad održao je svečanu sjednicu posvećenu 15. godišnjici osnutka kluba.

Nakon uvodnih pozdravnih riječi predsjednika Kreše Matijevića prikazana je prezentacija o radu kluba u kojoj se Vlado Gamboc osvrnuo na najznačajnije momente i akcije tijekom 15 godina.

Lions klub, kako je objavljeno na njihovim stranicama, može se pohvaliti nizom uspješnih akcija u kojima je prikupio i donirao više od 1,4 milijuna kuna potrebitima s područja Bujštine, a najviše slijepim i slabovidnim osobama.

U ime guvernerice Sanje Paprenjak, sve prisutne je pozdravio Zlatko Janković Miloš, tajnik Distrikta 126, koji je podijelio zahvalnice osnivačima kluba.

Svi prisutni, među kojima su bili i predstavnici Lions klubova iz Poreča, Pule, Zagreba (Zrinjevac, Grič), Rijeke, Trsta, Slovenske Bistrice te pobratimljenog kluba Mileva Marić Ajnštajn iz Novog Sada uživali su na kraju sjednice u lijepoj glazbenoj izvedbi pijanistice Larise Rojnić, štićenice kluba, priopćili su Lionsi.

U Poreču 7. lipnja: Zbor MOSAICO koncertom slavi 20. rođendan

VIŽINADA: 8. lipnja susret čakavskih pjesnika VERŠI NA ŠTERNI