in

Lionsi posjetili Dom za starije i nemoćne osobe Poreč

Foto Lions klub Poreč

Lions klub Poreč u povodu 8. ožujka, Dana žena, posjetio je Dom za starije i nemoćne osobe Poreč i uručio prigodne poklone. Svim korisnicama usluga Doma kao i svim ženama djelatnicama, predsjednik Boris Jugovac čestitao je Dan žena i uručio cvijeće, a zamjenici direktorice i četiri uokvirene grafike koje će krasiti zidove Doma.

Sandra Ćakić Kuhar i Boris Jugovac - Foto Lions klub Poreč
Sandra Ćakić Kuhar i Boris Jugovac – Foto Lions klub Poreč

Proslava Dana žena je nastavljena uz prigodan program i dobro raspoloženje.

Nekoliko dana prije predsjednik Boris Jugovac  i tajnik kluba Zlatko Janković-Miloš uručili su donaciju obitelji Bjelica, a bolesnički krevet s električnim upravljanjem i dekubitus madracem direktorici Doma Sandri Ćakić Kuhar koja je zahvalila na vrijednoj donaciji.

Foto Lions klub Poreč dom za starije poreč
Foto Lions klub Poreč

Dom za starije i nemoćne osobe Poreč je centar sustavne skrbi Grada Poreča kao lokalne zajednice za građane starije životne dobi, s ciljem podizanja njihove kvalitete života, pružanjem zdravstvene, socijalne i psihološke pomoći i podrške starijim sugrađanima. LC Poreč će nastaviti voditi brigu o osobama starije životne dobi kako bi im boravak u Domu bio još ugodniji, saznajemo iz te dobrotvorne organizacije.

Foto Biciklistički klub Poreč

Porečki biciklisti uspješno odradili Kras Kross MTB maraton u Mireni

Najbolji sprotaši Grada Poreča - Foto Bernard Ritoša

Dan porečkog sporta: Okrunjeni najuspješniji sportaši i sportašice, klubovi i trener