in

MARČANA: Odigran 15. malonogometni turnir “Petrova 2021.”

Sve je počelo 2007. godine kada je održan prvi turnir, a ove je godine NK Marčana s prijateljima organizirao 15. malonogometni turnir “Petrova 2021.”.

Ove godine nastupilo je tradiocionalno šest ekipa raspoređenih u dvije skupine po tri ekipe. Nakon razigravanja u dvije skupine, prvi polufinalni par bili su X-Team protiv mlade ekipe Roko i prijatelji (Mularija). Na kraju je prevladalo iskustvo, te je X-Team slavio sa 3:1.

Za ekipu Roko i prijatelji (Mularija) dodajmo da su najveće osvježenje ovogodišnjeg izdanja turnira, a ako u narednim godinama ostanu na okupu, pred njima je na malonogometnim turnirima svjetla budućnost.

Drugi polufinalni par činili su MNE Valdebek i Veterani. Obje su se ekipe pokazale u odličnom izdanju. Nakon 2×12 min, rezultat je glasio 1:1. Poslije raspucavanja sa sedam metara kao sretnija ekipa pokazali su se dečki iz MNE Valdebeka.

Za treće mjesto Roko i prijatelji (Mularija) pobjedili su ekipu Veterani sa 5:2.Na kraju, u finalu turnira ekipa X-Team slavila je protiv MNE Valdebek sa 4:0. X-Team je ovogodišnje izdanje osvojio sasvim zasluženo uz impresivnu gol razliku 16:2.

Ovogodišnje izdanje je posebno, jer su svi s nestrpljenjem iščekivali nastup djece iz ŠN Mandalene u međusobnoj utakmici, a na kraju te utakmice rezultat je naravno bio nevažan. Ispunjene tribine na utakmici najmlađih govore više od tisuću riječi.

Za kraj dodaju da je “Akcija zamjene bojlera” uspješno okončana i sad se kreće u realizaciju projekta. Zahvala ide svim fizičkim osobama i tvrtkama na sudjelovanju u realizaciji akcije.

Organizatori se zahvaljuju svim posjetiteljima te Općini Marčana i Zajednici sportskih udruga Općine Marčana na podršci u realizaciji turnira koji će svima ostati u prelijepom sjećanju.

VRSAR-FUNTANA: 1. Gala Kup okupio gotovo 100 gimnastičarki iz šest zemalja

POREČ: Počeo Plesni ljetni kamp studija MOT 08