in

MJESEC PODUZETNIŠTVA U POREČU – Besplatna edukacija za žene “Od ideje do realizacije – tko su moji klijenti i kupci”

Foto Tanja Kocijančić

Nakon uspješno održanih edukacija i predavanja u sklopu programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u četvrtak,  31. listopada, od 16 do 18 sati u Poduzetničkom inkubatoru održat će se edukacija na temu Od ideje do realizacije – tko su moji klijenti i kupci, koju će voditi Sanela Dropulić, direktorica i osnivačica Ženskog poduzetničkog centra.   

Edukacija je besplatna, a mjesta su ograničena. Zbog ograničenog broja mjesta potrebna je prijava na e-mail adresu info@poduzetnica.hr najkasnije do četvrtka,  31. listopada do 10 sati.

Poduzetnička je akademija, u prvom redu, namijenjena ženama s ciljem jačanja ženskog poduzetništva na području Grada Poreča, ali i poduzetnicima, te svima onima koji to žele postati. Ovo je četvrta od pet edukacija u ciklusu Poduzetničke akademije koje se tijekom ove godine održavaju u Poreču. Edukacije Grad Poreč provodi u suradnji sa Ženskim poduzetničkim centrom iz Zagreba u sklopu Projekta Grad – prijatelj ženskog poduzetništva, priopćila je gradska uprava. 

 

Delegacija prijateljskog grada Poinga u posjetu Poreču

Srebrna medalja za Amira Rešidovića u Ivanić gradu