in

Na porečkoj tržnici u petak akcija SOLIDARNOST NA DJELU Crvenog križa – Pomognite potrebitima!

Volonteri Crvenog križa Poreč - Ilustracija

Solidarnost na djelu je tradicionalna sabirna akcija svih društava Hrvatskog Crvenog križa u sklopu koje se prikupljaju financijska i materijalna sredstva koja su namijenjena za najsiromašnije građane Hrvatske kako bi se doprinijelo ublažavanju njihova siromaštva i socijalne isključenosti.

Ovogodišnju, 49. po redu akciju Solidarnost na djelu Gradsko društvo Crvenog križa Poreč obilježit će provedbom kampanje za prikupljanje financijskih sredstava namijenjenih za kupnju prehrambenih artikala za korisnike u potrebi na  Poreštini, a u suradnji s osnovnim i srednjim školama.

Na Gradskoj tržnici, 15. listopada, u vremenu od 9 do 13 sati obilježeni volonteri srednjoškolci prodavat će bonove solidarnosti. Osim na tržnici volontere susrest ćete i po ulicama Grada Poreča, podržite akciju i kupite bon solidarnosti.

U akciju Solidarnost na djelu moguće se uključiti i putem uplata na žiro račun Gradskog društva Crvenog križa Poreč otvorenog za potrebe akcije Solidarnost na djelu 2021., a prikupljena financijska sredstva koristit će se za kupnju namirnica za pakete hrane za socijalno ugroženo stanovništvo na području djelovanja Gradskog društva Crvenog križa Poreč.

Crveni križ poziva zainteresirane pravne i fizičke osobe da se uključe u prikupljanje financijskih sredstva do 31.prosinca 2021. godine uplatom na:

IBAN: HR5923800061510002564

MODEL: 00

Poziv na broj: 49-2021

OPIS PLAĆANJA: Solidarnost na djelu 2021.

spremnici kontejneri usluga

Podjela spremnika za odvojeno sakupljanje otpada u Višnjanu – Donosimo raspored

policaci pomorski savudrija požar ribarica

VIDEO: Kod Savudrije pomorski policajci spasili posadu s goruće ribarice