in

Novi direktor Plinare Pula Roberto Drandić

Foto Plinara Pula Facebook

Danas je održana sjednica skupštine društva Plinara Pula na kojoj se odlučivalo o izboru člana uprave – direktora društva. Opozvan je dosadašnji direktor Dean Kocijančić i izabran je kandidat Roberto Drandić iz Poreča. U 13 sati u prostorijama Plinare obavljena je primopredaja dužnosti, te od danas novi direktor Roberto Drandić preuzima poslovanje, priopćeno je iz Plinare. 

Evo što je objavio Grad Pula na svojim stranicama. Nakon što je na Skupštini trgovačkog društva Plinara d.o.o. održanoj 12. srpnja 2022. donesena odluka kojom se za članove uprave imenuju dva kandidata koja su sudjelovala na javnom natječaju, iako je Grad Pula glasovanjem jasno izrazio stav da se uprava sastoji samo od jednog člana, danas je održana nova Skupština društva kako bi se otklonila različita tumačenja predstavnika na Skupštini i potvrdilo tumačenje Grada Pule.

Članovi društva na današnjoj Skupštini većinom glasova podržali su Roberta Drandića za jedinog člana uprave – direktora trgovačkog društva Plinara d.o.o.

Nakon objave javnog natječaja Nadzorni odbor utvrdio je koji kandidat ispunjava formalne uvjete nakon čega se pristupilo pisanom i usmenom testiranju kojim se izvršila procjena psihološkog profila i kompetencija kandidata, odnosno ciljevi i motivacija za rad.

Stajalište većine članova Skupštine je da kandidat Roberto Drandić ima izražene organizacijske i upravljače sposobnosti te da teži jasnom postavljanju ciljeva uz objektivnu očekivanu razinu rezultata i standarda/kvalitete rada. Novi direktor odlučan je u narednom periodu prilagoditi društvo promjenjivim okolnostima na tržištu plina te poduzeti sve potrebne radnje kako građani ne bi osjetili negativne posljedice sve izraženije energetske krize. Daljnji ciljevi novog direktora su proširenje distribucijske plinske mreže, povećanje broja ugrađenih plinomjera s modulima za daljinsko očitanje, povećanje energetske učinkovitost i smanjenje emisije CO2 uz inovativna rješenja, osiguranje uspješnog dovršetka započetih projekata izgradnje srednjetlačnih plinovoda na području Grada Pule te povećanje ekonomičnosti, rentabilnosti i profitabilnosti poslovanja društva, objavio je Grad Pula.

policija akcija kontrole prometa brzina prometna dozvola

BADERNA: Jurio Ipsilonom preko 200 km na sat. Kazna je velika

Foto MORH - Kanader u akciji - Ilustracija

Gori kod Marčane. Na terenu dva kanadera