in

NOVIGRAD: Biraju se najljepši balkoni i okućnice – prijave do 31. svibnja

Turistička zajednica Grada Novigrada objavila je javni poziv za dostavu prijava za sudjelovanje u tradicionalnoj akciji nagrađivanja najuređenijih balkona i okućnica na području Novigrada. 

U akciji ocjenjivanja i nagrađivanja sudjelovat će samo oni balkoni i okućnice čiji vlasnici za to iskažu interes odnosno prijave svoje sudjelovanje u akciji putem posebne prijavnice. 
Prijavnica se može preuzeti osobno u Uredu Turističke zajednice ili putem elektronske pošte (info@novigrad-cittanova.hr), odnosno preuzeti na web stranicama Grada Novigrada.

Ispunjenu i potpisanu prijavnicu potrebno je dostaviti u Ured TZ-a, osobno ili poštom, zaključno do 31. svibnja do 19 sati. 

Komisija za ocjenjivanje obići će potom prijavljene balkone i okućnice u razdoblju od 1. do 15. lipnja, te izabrati najuređenije, koji će time zaslužiti priznanja i novčane nagrade TZG-a.

Vlasnici nagrađenih balkona i okućnica o odluci komisije bit će obaviješteni pisanim putem, a nagrade i priznanja bit će im tradicionalno uručeni u okviru proslave Dana grada i Fešte svetog Pelagija krajem kolovoza.

Porečka gimnastičarka PETRA BELEVIĆ viceprvakinja Hrvatske!

traka policija mup

POREČ: Krali s gradilišta u Materadi