in

NOVIGRAD: Istarski Zavod za hitnu medicinu zahvalio na pomoći i donaciji

Novigrad

Proteklih mjeseci, od početka pandemije bolesti COVID-19, zdravstveni sustav i medicinske službe na svim razinama pod velikim su pritiskom, a njihovi uobičajeni resursi, od ljudstva do opreme, nerijetko nisu bili dostatni u ovim specifičnim, izvanrednim okolnostima.

Stoga se šira zajednica uključila na razne načine kako bi pomogla zdravstvenim djelatnicima i institucijama, donacijama u novcu, opremi i drugim potrebnim resursima. Grad Novigrad također je pritom pomogao na razne načine, u različitim prigodama, a činit će to naravno i ubuduće.

Ovih dana na adresu Grada stigla je tako zahvalnica Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Istarske županije, kojom se njegova ravnateljica Gordana Antić zahvaljuje za donaciju financijskih sredstava za nabavu osobne zaštitne opreme s ciljem prevencije širenja bolesti COVID-19. Ovom lijepom gestom u Zavodu su zahvalili svojim dosadašnjim donatorima, no sigurno je kako je cijela naša zajednica zahvalna njima, njihovim djelatnicima i osoblju, na nadljudskim naporima koje na prvoj crti borbe protiv koronovairusa ulažu proteklih mjeseci, još od kraja veljače ove godine, priopćeno je iz gradske uprave.

Oglasio se Stožer: Molimo građane da propusnice traže preko sustava e-Propusnice

NOVIGRAD: Izabran Savjet mladih