in

Novigrad: Kampu Mareda prestižna nagrada ADAC Superplatz 2019.

Novigradski Aminess Maravea Camping Resort, koji je donedavno nosio naziv Aminess Park Mareda, osvojio je ovih dana brojna međunarodna priznanja i tako potvrdio svoju poziciju među najboljim kampovima u Europi.

Njemački autoklub ADAC dodijelio je Aminess Maravea Camping Resortu najjače priznanje u svijetu kampinga – prestižnu oznaku ADAC Superplatz 2019. Riječ je o najvišoj nagradi kvalitete koja se tradicionalno svake godine dodjeljuje najboljim europskim kampovima, a o njegovom značaju govori činjenica da je ADAC najveći njemački i europski automobilski klub koji broji više od 18 milijuna članova. Ovime je Aminess Maravea Camping Resort dobio svoje istaknuto mjesto u ADAC kamping vodiču, vrlo važnom za njemačko govorno područje. Karakterizira ga poseban sustav ocjenjivanja koji se smatra najznačajnijim europskim sustavom vrednovanja kvalitete kampova na temelju pet područja – sanitarna opremljenost, izgrađenosti opremljenost parcela, opskrba u kampu, sadržaji za slobodno vrijeme te animacija i programi za slobodno vrijeme.

Pored ADAC Superplatz 2019, Aminess MaraveaCamping Resortu dodijeljeno je i priznanje 100 Best European Campings F.I.C.C. od strane Svjetskog udruženja kampista „Fédération Internationale de Camping,Caravanning et de Autocaravaning” (F.I.C.C.) kojeg čini 67 kamping udruženja iz 38 zemalja, a dodjeljuje se najboljim kampovima u Europi po kriteriju visoke kvalitete infrastrukture i usluge. Osim toga, kampu je dodijeljena i nagrada DCC Europapreis 2019 od strane najvećeg kamping udruženja u Njemačkoj za promicanje kamping turizma, Deutcher Camping Club, koja je istaknuta i u novom izdanju vodiča izdanog u 100.000 primjeraka. Kamp je dobitnik i priznanja BestCampsites 2019 Kamping udruženja Hrvatske koje se dodjeljuje u sklopu projekta kvalitete Croatia’s Best Campsites. Uz to, čitatelji Avtokamp.si, najrelevantnijeg specijaliziranog kamping portala u Sloveniji, ocijenili su Aminess Maravea Camping Resort visokim ocjenama te mu je dodijeljeno srebrno priznanje „NajKamp Adria“ u kategoriji „Najbolje naselje mobilnih kućica u Hrvatskoj“.

„Misao vodilja našeg poslovanja u kamping segmentu prije svega je da nudimo vrhunsku uslugu i kontinuirano pratimo trendove, a kroz ulaganja uvodimo inovacije koje će posjetiteljima Aminess Maravea Camping Resorta pružiti najbolje moguće iskustvo. Ponosni smo na svako novo priznanje, jer je potvrda i motiv da i dalje našim gostima nastavimo pružati kvalitetu smještaja i usluga koju očekuju“, izjavila je Giuliana Marunica Krulčić, direktorica Aminess Maravea Camping Resorta.

Sva ova priznanja poticaj su Aminess Hotels &Campsites da i dalje nastavi s ulaganjima u poboljšanje sadržaja i usluga kako bi gosti imali još bolje iskustvo kampiranja te što ugodniji boravak. Višegodišnji investicijski ciklus nastavlja se i sljedeće godine pa će tako gosti kampa od iduće sezone moći uživati u atraktivnom bazenskom kompleksu s uređenim sunčalištem te novom i moderno uređenom sanitarnom čvoru.

Valamar u 2019. godini ulaže 793 milijuna kuna

Valamar u 2019. godini ulaže 793 milijuna kuna

Hrvatska je na američkom tržištu jedna od najbrže rastućih destinacija

Hrvatska je na američkom tržištu jedna od najbrže rastućih destinacija