in

NOVIGRAD: Objavljen natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz proračuna

Novigrad

Grad Novigrad objavio je Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz Proračuna Grada Novigrada za 2021. godinu. Na natječaj se mogu prijaviti udruge koje imaju područje djelovanja u Gradu Novigradu i/ili korisnike iz grada Novigrada, te koje su programski usmjerene na rad na prioritetnim područjima: kultura, prevencija i zaštita zdravlja, razvoj civilnog društva, te zaštita i promicanje prava osoba s invaliditetom.

Ukupna vrijednost natječaja je 310.000 kuna. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu/projektu je 1.000 kuna, a najveći iznos po pojedinom programu/projektu je 35.000 kuna.

Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa je do 17. veljače 2021. godine. Svaka udruga može prijaviti i ugovoriti više programa/projekta u okviru ovog Natječaja, na razdoblje provedbe do 12 mjeseci. Ista udruga može biti partner na više projekata unutar istih ili drugih prioritetnih područja Natječaja. Prijedlozi projekata dostavljaju se isključivo na propisanim obrascima, koji su zajedno s Uputama za prijavitelje, dostupni na mrežnim stranicama Grada (OVDJE).

Natječajnu dokumentaciju treba poslati preporučeno poštom, putem dostavljača ili osobno (predaja u prijemnom uredu) na sljedeću adresu: Grad Novigrad-Cittanova, Veliki trg 1, 52466 Novigrad, uz napomenu: “Ne otvarati prije sastanka Povjerenstva za otvaranje prijava“.

Najava prometne akcije u cilju zaštite osoba s invaliditetom

novac pu istarska mup

Krajem 2020. ovršeno 231 tisuća ljudi s dugom od 17 mlrd kn