in

NOVIGRAD produžio rok za podnošenje zahtjeva za refundaciju dopunskog osiguranja

Novigrad

Svim umirovljenicima i osobama starijim od 65. godina bez redovnih primanja s područja Grada Novigrada, ukoliko sami uplaćuju policu zdravstvenog dopunskog osiguranja, Grad Novigrad ova refundira trošak police u 2023. godini.

Radi velikog interesa i zahtjevne dokumentacije koju je potrebno predati, Grad Novigrad odlučio je produžiti rok za predaju zahtjeva, pa će svi zainteresirani moći predati svoje zahtjeve do petka 24.11.2023.

Za povrat uplaćenog dopunskog zdravstvenog osiguranja, potrebno je dostaviti sljedeću dokumentaciju u pisarnicu Grada Novigrada – Cittanova (prizemlje zgrade na adresi Veliki trg 1, Novigrad):

  • Ispunjeni Zahtjev (može se preuzeti u pisarnici ili na ovom LINKU)
  • Kopiju važeće osobne iskaznice
  • Potvrdu o uplati mirovine za listopad  2023. godine (dokument gdje se vidi uplata mirovine  na tekući račun za listopad 2023. ili potvrda iz banke o uplati mirovine na tekući račun u listopadu 2023.)
  • Kopije uplata i policu dopunskog zdravstvenog osiguranja iz 2022.g. / 2023.g. (dokaze o plaćenim ratama police u 2023.g., te kopiju police za dopunsko zdravstveno osiguranje u 2023.g. ili kopiju police za dopunsko zdravstveno osiguranje u 2022.g. ako se vremenski odnosi na policu koja će trajati i u 2023.g.)

Iznos koji će se refundirati ovisi o visini mjesečne mirovine, a isplate refundiranja uplaćenih premija polica za dopunsko zdravstveno osiguranje uplatit će se u roku na tekući račun korisnika, saznajemo u Gradu Novigradu.

Novigrad - Foto Tanja Kocijančić gradska uprava gradska palača

NOVIGRAD: Otvoren javni poziv za prijave odličnih studenata za novčanu nagradu

Foto Maistra PR

Kultura u turizmu: Skriveni aduti Istre