in

Obilna kiša i plima otežavaju promet na ANTENALU: Za sada je cesta još prohodna – OPREZ i na ostalim prometnicama

Ilustracija - Foto Tanja Kocijančić
Foto Tanja Kocijančić

Oblačno vrijeme s obilnom kišom koja je počela padati noćas donijela je neprilike, među kojima i plimu na Antenalu zbog koje vozila trenutno voze usporeno.

S terena nam javljaju da se još uvijek može proći, no pitanje je što će biti tijekom popodneva kada se lokalno očekuju još obilnije količine kiše.

Istramet je za danas najavio još više padalina u drugom dijelu dana. Danas će, k tome, puhati umjereno i jako jugo i istočnjak, lokalno s olujnim udarima. Jugo će poslijepodne na moru imati olujne udare uz mogućnost izraženije plime. Jutarnje temperature zraka od 8 do 13 °C, dnevne vrijednosti između 13 i 17 °C, objavio je Istramet.

Sutra će prognoza biti slična današnjoj. Evo što piše Istramet:

SRIJEDA – Pretežno oblačno vrijeme uz čestu kišu, naročito u noći i prijepodne kada lokalno može biti obilnih količina, a mjestimice može i zagrmjeti. Vrijeme će se poslijepodne malo smiriti. Puhat će umjeren i jak jugozapadnjak, poslijepodne će malo oslabiti. Moguća je izraženija plima. Jutarnje temperature zraka od 9 do 13 °C, dnevne vrijednosti između 14 i 17 °C.

Fotogalerija iz TARA: Sve kreativne snage Zajednice Talijana pjevale i glumile u čast svog zaštitnika Sv. Martina

FUNTANA/VRSAR: Brojne medalje za ritmičarke kluba GALATEA