in

Istarski stožer o nastavi za sve učenike – Nastavlja se na daljinu, za niže razrede odlučuju škole

Ilustracija

Istarski stožer donio je odluku o načinu odvijanja nastave u osnovnim i srednjim školama na području Istarske županije u II. polugodištu školske godine 2020./2021. – od 12. do 17. travnja koju prenosimo u cijelosti.

“Temeljem procjene epidemiološke situacije koja se zasniva na praćenju pokazatelja epidemije bolesti COVID-19 na području Istarske županije, te uz pozitivno očitovanje osnivača škola Istarske županije i gradova Pule, Rovinja, Poreča, Umaga, Labina i Pazina nastava će se odvijati kako slijedi:

  • od 12. do 17. travnja 2021. – OBUSTAVLJA SE NASTAVA u svim osnovnim školama u razrednoj nastavi, za niže razrede od I. do IV. Osnovne škole koje su u mogućnosti nastavu za niže razrede mogu provoditi po MODELU C, odnosno online.
  • od 12. do 17. travnja 2021. – u svim osnovnim školama nastava za predmetnu nastavu za više razrede osnovnih škola od V. do VIII. razreda odvijat će se prema MODELU C, odnosno nastava na daljinu (online),
  • od 12. do 17. travnja 2021. – u svim srednjim školama, uključujući i maturante, nastava će se odvijati prema MODELU C, odnosno nastava na daljinu (online).

Stožer civilne zaštite temeljem procjene epidemiološke situacije donijet će do 14. travnja odluku o daljnjem modelu odvijanja nastave u osnovnim i srednjim školama na području Istarske županije.”

Upozorenje policije zbog nove prevare: Čuvajte bankovne kartice!

Bez vode 8. travnja dio VRSARA