in

Jedina Waldorfska škola u Istri otvorila predbilježbe za upis u prvi razred i poziva na Dan otvorenih vrata

Foto udruga Zorin Dvor

Danas 22. veljače, u 18 sati održat će se predavanje i euritmija “Zašto nam baš danas treba Waldorfska škola?”. Predavač je waldorfski učitelj i euritmist Alen Guca.

Udruga Zorin dvor otvorila je predbilježbe za upis djece u 1. razred Waldorfske škole u Brtonigli za šk. god. 2024./25. Škola je osnovana s ciljem pružanja potpore u cjelovitom pristupu odgoju i obrazovanju za osnovnoškolsku djecu. Waldorfska pedagogija koncipirana je tako da djetetu pruži ono što mu je potrebno u određenoj fazi razvoja kako bi izraslo u izbalansiranu i zadovoljnu osobu.

Neobvezujući upitnik za prebilježbu možete ispuniti na ovoj poveznici: https://www.wsb.hr/predupisi

Dodatne informacije o školi i pedagogiji možete naći na FB stranicama Zorin Dvor – Castello dell’Alba, Inicijativa Waldorf Istra i Waldorfska škola Brtonigla-Verteneglio , te obratiti se e-mailom na skola@zorindvor.hr i na telefon 097/7228800.

Pozivaju zainteresirane 29. veljače na svoj Dan otvorenih vrata kada će roditelji moći pogledati ogledni sat nižih i viših razreda od 16.30 do 17.15 sati.

Nakon toga mogu sudjelovati u radionicama slikanja mokro na mokro i pjevanja u kanonu koje će voditi Ivana Pilat i Kristina Kulišić. Prijaviti se možete na gore naveden e-mail i broj telefona.

Adresa škole je Garibaldijeva ulica 9, Brtonigla.

Također, danas 22. veljače, u 18 sati održat će se predavanje i euritmija “Zašto nam baš danas treba Waldorfska škola?”. Predavač je waldorfski učitelj i euritmist Alen Guca.

Istarska policija uhvatila još dva pijana vozača: Sjeli za volan iako ne smiju. Jedan ima zabranu a drugi poništenu vozačku

Foto OŠ Jože Šurana Višnjan

VIŠNJAN-VIŽINADA-KAŠTELIR: OŠ Jože Šurana u Erasmusu+ – Zbog „Zelenog Jože“ puno aktivnosti za učenike, učiteljice u eurospkim metropolama