in

NOVIGRAD: Poziv na besplatni informatički tečaj za umirovljenike

Gradska knjižnica Novigrad


Gradska knjižnica Novigrad i udruga iNovigrad pozivaju umirovljenike s područja Novigrada na besplatni informatički tečaj za početnike. Tečaj će se održavati u Gradskoj knjižnici počevši od 28. studenog 2023., utorkom i četvrtkom (18,00h-19:30h). Na šest informatičkih radionica, umirovljenici će moći naučiti osnove Worda, pretraživanja Interneta, te otvaranja i pisanja e-mailova. Ovaj tečaj umirovljenicima poklanja udruga iNovigrad.

-Budući su mjesta na radionici ograničena, molimo sve zainteresirane umirovljenike da se predbilježe za tečaj u Gradskoj knjižnici u radnom vremenu knjižnice (ponedjeljkom i subotom od 8 do 13 sati, a od utorka do petka od 10 do 18 sati) ili telefonom (poziv na broj 052/729-040). Upisi traju do popunjenja mjesta, a najduže do 20. studenog 2023., poručuju iz Grada Novigrada.

Za upis je potrebno donijeti dokaz o umirovljeničkom statusu (npr. odrezak posljednje mirovine). Od polaznika se očekuje redovito pohađanje, a u slučaju nemogućnosti dolaska mole se polaznici da telefonom na vrijeme obavijeste knjižnicu (poziv na broj 052/729-040).

Foto Maistra PR

Savršeno indoor igralište: Nove dimenzije dvoranskih sportova u Rovinju i Vrsaru

Foto Stolnoteniski klub Vrsar

VRSAR: Puno medalja i odličnih rezultata za stolnotenisače