in

Obrtnička komora Istre poziva na seminar o mogućnostima investiranja u zlato

Obrtnička komora Istarske županije poziva na seminar o mogućnostima investiranja u investicijsko zlato koji će se održati u četvrtak, 11.4.2024. s početkom u 11,00 sati u Obrtničkom domu u Puli, Sv. felicite 5A.

“Investicijsko zlato jedna je od konzervativnijih klasa imovine koja je unazad nekoliko godina, harmonizacijom fiskalne regulative RH sa onom u EU (oslobađanje plaćanja od PDVa), dobila svoje jasno mjesto na izbornoj listi atraktivnih investicijskih ulaganja pored nekretnina, vrijednosnih papira….. Za razliku od Hrvatske, u nama susjednim zemljama poput Slovenije, Austrije, Njemačke, da ne govorimo o Švicarskoj i Velikoj Britaniji. Kultura ulaganja u investicijsko zlato u navedenim zemljama je već odavno utemeljena i predstavlja svojevrsni „buffer“ u vrijeme ekonomskih kriza i inflatornih pritisaka što čini navedene ekonomije otpornijim. O investicijskom zlatu se puno govori ali malo i nedovoljno zna.”

Predavač će biti mr. sc. V. Potočki, CEO tvrtke “Goldmann Graff”. Zainteresirane molimo za prijavu (navesti ime osobe i naziv obrta) do srijede, 10. travnja 2024 na mail adresu ok-istre@ok-istre.hr .

Bez vode 5. travnja nekoliko porečkih ulica

crveni križ akcija darivanja krv

Crveni križ Poreč organizira novu akciju darivanja krvi