in

PAZIN: Na online nastavu u cijelosti prelazi Gimnazija i strukovna škola Jurja Dobrile

-Tijekom prošlog tjedna, a i u tjednu koji dolazi, veći je broj učenika i nastavnika naše škole u izolaciji te nismo u mogućnosti imati nastavu u učionicama. Pa, u cilju sprječavanja daljnjeg širenja Covid-19 u našoj školi i prema preporuci nadležnih službi vezano uz trenutačnu epidemiološku situaciju, od ponedjeljka, 26. listopada, cijela naša škola prelazi na on-line nastavu, odnosno nastavu na daljinu u trajanju od minimalno dva tjedna, objavila je na službenoj web stranici škole ravnateljica pazinske Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile Suzana Poropat-Božac.

Nadalje, pojašnjava u službenoj obavijesti, ponedjeljak i utorak (2. i 3. 11.) su jesenski praznici za učenike i nema nastave. Učenici koji idu na praksu izvan škole obavljat će je redovito (uz epidemiološke mjere koje su na snazi), osim u slučajevima ako su bolesni ili u izolaciji, ili je praksu otkazao poslodavac.

-Na nastavu u školi vraćamo se 9. studenog ukoliko do tada ne bude došlo do nekih promjena. Molimo roditelje da tijekom nastave na daljinu prate zdravstveno stanje svoje djece te da o eventualnim promjenama obavijeste svoje liječnike obiteljske medicine. U razdoblju koje je pred nama budimo još više odgovorni u  poštivanju epidemioloških mjera jer nam je i dalje prioritet briga za vlastito zdravlje i zdravlje naših bližnjih, poručila je učenicima ravnateljica.

Nove mjere: Zabrana prodaje alkohola nakon ponoći, ograničavanje okupljanja, uvođenje rada od kuće…

NOVIGRAD: Gallerion je zbirka pomorskih sudbina