in

PLJAČKA u srcu Istre: Ušla u otključanu kuću i ukrala nakit. Vlasnik (69) je nije uspio zadržati

Ilustracija MUP

Žena je po dovršetku kriminalističko istraživanja predana u pritvorsku jedinicu policije

Rovinjska policija provela je kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 53-godišnja rumunjska državljanka počinila kazneno djelo krađe (u pokušaju).

Oštećeni 69-godišnjak je 19. veljače na području Žminja, u otključanoj kući koja je u njegovom vlasništvu, zatekao nepoznatu žensku osobu te je ženu uhvatio za ruku s ciljem da je zadrži do dolaska policije. U tom trenutku iz ruke joj je na pod pala torba, iz koje je ispala kutija sa zlatnim nakitom koji je žena prethodno otuđila iz njegove kuće, ukupne vrijednosti više tisuća eura. Nakon što je ispustila torbu, žena se udaljila iz kuće.

Policijski službenici su postupajući po prijavi obišli teren te su na benzinskoj postaji zatekli osobu koja je odgovarala opisu i provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili da se radi o rumunjskoj državljanki koja je počinila navedeno kazneno djelo. Osumnjičena je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 20. veljače tijekom poslijepodneva, predana u pritvorsku jedinicu policije, objavila je istarska policija 21. veljače 2024.

bolnica pula foto tanja kocijančić srpanj 2021

Policija istražuje smrt djeteta iz okolice Poreča

policija traka mjesto nesreće

Vozačica u Istri teško ozlijeđena: Auto krenulo nizbrdo i pregazilo vlasnicu (77)