in

Karlo Grebac iz Kaštelira novi predsjednik IDS-a Poreštine

Karlo Grebac novi  je predsjednik IDS-a Poreštine, odlučeno je na nedavno održanoj Izbornoj skupštini u Poreču. Za potpredsjednika IDS-a Poreštine izabran je David Juras, dok je za tajnicu izabrana Jadranka Fabac

Za člana predsjedništva ZP-a izabran je Zoran Užila, dok ostale članove predsjedništva čine  po funkciji predsjednici podružnica:  Roland Kosinožić (Poreč), Đankarlo Žužić (Tar-Vabriga), Ivana Prekalj Martinčević (Funtana), Ana Černjul (Višnjan), Ivan Legović (Kaštelir-Labinci), Zoran Kalčić (Vrsar), Alen Laković (Vižinada) te Milan Laković (Sveti Lovreč). 

Novi predsjednik IDS-a Poreštine Karlo Grebac istaknuo je da IDS ima snažnu podršku građana s područja Poreštine, koju duguje predanom i srčanom radom svih ovih godina. – U ovom ćemo mandatu i dalje inzistirati na kvaliteti naših politika, kao i otvorenosti i transparentnosti našeg rada. Poreština je u samom vrhu kad govorimo o turističkim rezultatima u Hrvatskoj, ali i po kvaliteti života i poslovanja.  Očekujem da ćemo i dalje znati izvršavati našu razvojnu ulogu, a zajedničkim snagama i u suradnji sa svim sugrađanima namjeravamo postići još bolje rezultate, kazao je Grebac. 

Zadovoljan je činjenicom da u IDS-u Poreštine ima puno aktivnih članova i simpatizera koji su spremni svoje vrijeme, znanje i energiju staviti na raspolaganje zajednici. – Ljudi su jamstvo da ćemo znati ispisati još jednu lijepu stranicu našeg kraja, zato će oni uvijek biti u centru svih naših aktivnosti, zaključio je Grebac.  

Na sjednici Predsjedništva ZP IDS-a Poreštine, koja je uslijedila nakon Skupštine, istaknuta je kandidatura Lorisa Peršurića za potpredsjednika IDS-a, Azeglia Picca za člana Predsjedništva IDS-a te je iskazana podrška Daliboru Pausu za predsjednika IDS-a.  

Korona covid maska maskice zaštitne

Istra – Prvog dana rujna deset novozaraženih

Ukradena tri bicikla: Ne ostavljajte bicikle bez nadzora!