in

NOVIGRAD: Ivana Špadijer ponovno izabrana za predsjednicu IDS-a

Foto IDS - Ivana Špadijer

Ivana Špadijer ponovno je izabrana za predsjednicu novigradske podružnice IDS-a, odlučeno je na nedavno održanoj Izbornoj skupštini IDS-a Novigrad.

Ivana Špadijer i Anteo Milos – Foto IDS

Na Skupštini birali su se i članovi predsjedništva, fiducijari za nadolazeći Sabor IDS-a te su predloženi kandidati za viša tijela stranke.

Za članove predsjedništva IDS-a Novigrad izabrani su Jasna Bažon Fabris, Denis Šerbečić, Anton Ukaj, Antonio Zancola, Dario Perić, Ilari Miani, Stilver Milić i Patrik Fabac, dok su kandidati za viša tijela Franko Gergorić (IDS Buje) za člana predsjedništva IDS-a te Anteo Milos za potpredsjednika IDS-a.

Predsjednica novigradskog IDS-a Ivana Špadijer na čelu je podružnice od studenog 2020. te novim mandatom nastavlja sve započete aktivnosti. Raduje se, kaže, što u predsjedništvu imamo savršeni spoj mladosti i iskusnih članova.

– Imamo članove koji su aktivni od samog osnutka stranke te svojim iskustvom mogu dati neprocjenjiv doprinos svima, posebno mlađim generacijama. S druge strane imamo i mlade poduzetnike te članove Kluba mladih IDS-a koji su puni energije, svježih ideja i ljubavi prema ovom gradu. Zato vjerujem da je pred nama još jedan uspješan četverogodišnji mandat, kazala je Špadijer.

Naglasila je da će uvijek biti pristupačna i otvorena za sva pitanja građana, sugestije, a posebice kritike. – Oni koji me poznaju znaju da volim biti među ljudima i da sam izrazito društvena, pa vjerujem da ćemo uspostaviti vrlo kvalitetan dijalog, navela je Špadijer te je zaključila:

– Meni je sve bitno. Bitno mi je da grad funkcionira, da se volimo i poštujemo, da si kažemo ono što valja i ono što ne valja. Komunikacija je najvažnija, jer se komunikacijom i zdravom raspravom može sve riješiti.”

Gradonačelnik Anteo Milos osvrnuo se na rezultate lokalnih izbora na razini cijele županije, napomenuo kako se „ne smijemo udaljiti od nikoga, nikako dozvoliti izgubiti ijednog člana, nikoga zapostaviti te vratiti zajedništvo i snagu ove stranke.“

Izvor IDS

trgovina supermarket hrana

Povlači se još jedan prehrambeni proizvod iz trgovina

marihuana stabljike foto policija

U Muntiću uzgajao marihuanu u vazama