in

UMAG: Anja Žužić nova predsjednica IDS-a

Proteklih je dana održana izborna skupština gradske podružnice IDS-a Umag na kojoj je jednoglasno za predsjednicu izabrana Anja Žužić dok su za članove predsjedništva izabrani Sunita Prodan Benolić, Goran Miljuš, Kristijan Benčić, Sandi Fabac, Livijano Kocijančić, Arden Sirotić i Fabio Jeličić.

Novoizabrana predsjednica ovim se putem zahvalila svima na ukazanom povjerenju kazavši kako je ponosna što i ovom prilikom može dati svoj doprinos razvoju cjelokupne zajednice. – Pred nama je izazovno razdoblje u kojem planiramo ostvariti zahtjevne ciljeve, uvijek imajući na umu dobrobit i napredak svih naših sugrađana, kazala je Žužić dodajući:

– Lokalnu politiku pratim duže vrijeme, međutim, smeta me nepravda prema malom čovjeku. Svi se slažemo da je vrijeme za promjene.  Moje srce je u Istri, odrasla sam sa istarskim narječjem i našim vrijednostima. Dobro poznajem ovu sredinu i probleme ljudi koji žive u Umagu i u okolnim naseljima te im stoga stavljam svoje znanje, iskustvo i energiju na raspolaganje, navela je predsjednica umaškog IDS-a.

Žužić je rođena i odrasla u Umagu, završila Veterinarski fakultet u Zagrebu, nakon čega se zaposlila u klinici u Rijeci, te potom otvorila svoju ambulantu u Umagu gdje radi i danas. Naposljetku, pozvala je sve sugrađane da se obrate sa bilo kojim problemom ili pitanjem, napomenuvši kako u Gradskom vijeću IDS ima 3 vijećnika te da će biti mjesta za svačije pitanje.

Izvor Ured IDS-a

Otvaraju se zatvoreni prostori kafića: Evo kako smo moramo ponašati

Eko akcije u Vodnjanu, Peroju i Galižani