in

Poreč dobiva još jedan kružni tok

Foto Tanja Kocijančić

Danas, ponedjeljak, 26.02.2024., počeli su na vodovodnoj mreži i uređenju kružnog raskrižja na križanju ulica I. Andrića, A. Šantića, T. Ujevića i M. Gioseffija u porečkom naselju Bolnica., objavio je Grad Poreč prošli tjedan.

Investitori su Istarski vodovod Buzet i Grad Poreč, a zahvatom će se, uz obnovu vodovodne mreže, obnoviti asfalt, prometna signalizacija kao i javna rasvjeta te će se na taj način povećati sigurnost i protočnost ovog, inače, vrlo prometnog raskrižja, kod Centra za socijalnu skrb. 

Za vrijeme radova raskrižje je zatvoreno za promet, uz uvođenje privremene prometne regulacije, a obilazni pravci su: preko NC PO 180 (dionica raskrižje Bolnica  – raskrižje Lacop), Ulicom M. Vlašića do križanja prema naselju Stancija Vergotini te prema Agrolaguninom vinarskom podrumu, potom Ulicom I. Andrića do Centra za socijalnu skrb i obrnuto. Stanovnicima Ulice A. Šantića bit će osiguran privremeni spoj na Ulicu P. Preradovića. Rok za izvođenje radova, ukoliko vremenski uvjeti budu pogodni, je 60 dana.

Pozivaju svi sudionici u prometu za poštivanje privremene prometne signalizacije i oprez pri prometovanju u zoni radova, objavio je Grad Poreč.

Grad Poreč

VELIKA UŠTEDA: Poreč postavio više od tisuću ekoloških rasvjetnih tijela

karate finida

POREČ: Finidi 3. mjesto u katama na Grobničan kupu