in

POREČ: Lijepo druženje i dječji radovi za korisnike Doma za starije i nemoćne

Foto Dom za starije i nemoćne osobe Poreč

DRUŽENJE DJECE I STARIJIH U POLUDNEVNOM BORAVKU

Korisnike Poludnevnog boravka pri Domu za starije i nemoćne osobe Poreč posjetila su danas djeca koja polaze likovni laboratorij DND-a, zajedno s voditeljicom Marinom Dželalija Jakominić. Likovni laboratorij DND-a mjesto je kreativnosti djece, a lijepi radovi koje su poklonili korisnicima to i dokazuju. 

 – Ovo su zajednički radovi polaznika Likovnog laboratorija pa smo ih odlučili donirati Domu. Drago nam je da vidimo da su i korisnici Poludnevnog boravka jako kreativni pa se nadamo da ćemo u nekoj prilici moći organizirati i zajedničke kreativne radionice, rekla je voditeljica  Marina Dželalija Jakominić. 

– Povezivanje djece i mladih sa starijim osobama i jačanje suradnje među generacijama jedan je od ciljeva naše ustanove. Drago nam je da nam djeca i mladi rado dolaze i da imaju otvoren odnos prema starijima jer tako zajednica u kojoj živimo postaje humanija i otpornija na rizike modernog vremena. Veselimo se ponovnom susretu s djecom iz Likovnog laboratorija DND-a i sigurni smo da će zajednički kreativan rad mladih i starijih, uz likovne radove, najstarijim i najmlađim stanovnicima našega grada donijeti i lijepa sjećanja, istaknula je ravnateljica Doma Sandra Ćakić Kuhar.   

Korisnici Poludnevnog boravka pohvalili su djecu i njihove radove te izrazili zadovoljstvo posjetom koji im je uljepšao dan. Prenijeli su djeci kako su jako zadovoljni načinom na koji provode svoje vrijeme u Poludnevnom boravku uz uvijek ljubazno osoblje: medicinsku sestru Irene i njegovateljice Sonju i Vesnu. 

Reciklažno dvorište u Gradini - Vrsar - Foto Usluga Poreč

VRSAR: Reciklažno dvorište privremeno zatvoreno

Foto HTZ - New York

Nova kampanja HTZ-a: Hrvatska na Times Squareu u New Yorku i CBS-u