in

POREČ: Lions klub organizira humanitarni koncert. Nastupaju vrhunski izvođači

Foto Pučko otvoreno učilište Poreč

Lions klub Poreč organizira humanitarni koncert „Opera gala“ koji će se održati 27. travnja s početkom u 19 sati, a povodom proslave Dana grada Poreča u gradskom kazalištu.

Na koncertu ćete imati priliku uživati u nastupu Nele Šarić, sopranistice solistice opere HNK-a u Splitu, mezzosopranistice Nere Gojanović, Patricije Žudetić, sopranistice i studentice završne godine klasičnog solo pjevanja na Muzičkoj akademiji Sveučilišta u Zagrebu (klasi prof. M. Grđan) i tenora i solista iz HNK Split Vladimira Garić koji će koncert održati u suradnji s pijanisticom Gordanom Pavić, profesoricom pri Glazbenoj školi Ivana Lukačića u Šibeniku.

Ulaz je besplatan uz rezervaciju ulaznica na internetskom sustavu www.rezervacije-poup.hr ili na blagajni Pučkog otvorenog učilišta Poreč u radnom vremenu: ponedjeljak – četvrtak 7 – 11 h i uz prethodni poziv na broj 052/887-218, te petak – subota 18 – 21 h.

Koncert ima humanitarnu namjenu, jer će prikupljati sredstva za nabavku prijeko potrebnih mobilnih kreveta za posudionicu palijativne skrbi Društva invalida Poreč za potrebite građane. Prikupljanjem sredstva kupit će se prenosivi i sklopivi bolnički kreveti za korištenjem u kućnim uvjetima, čiji su potencijalni korisnici svi žitelji Poreča i okolnih općina.

Pozivaju sugrađane da prilikom ulaza u dvoranu kazališta u kutije namijenjene donacijama priložite iznos primjeren vašim mogućnostima ili to učinite uplatom na broj računa Lions kluba Poreč za donacije: IBAN HR6323800061510001910 (za palijativnu skrb).

Radujemo se dolasku velikog broja građana Poreča i unaprijed im zahvaljujemo što ćete svojim prisustvom i humanitarnim doprinosom doprinijeti aktivnosti Lions kluba Poreč i uveličati proslavu našeg grada, poručuje predsjednik Lionsa Slavoljub Katančević.

U Pazinu u srijedu otvaranje izložbe Zdenka Bašića „Čarobna Istra – Skrivene tajne istarskih gradova“

Foto Karate klub Finida Poreč

Porečki Karate klub Finida pobjednik istarske lige u borbama