in

POREČ: Lionsi predali CTG uređaj Domu zdravlja za veću sigurnost beba i trudnica

Lions klub Poreč danas je predajom donacije ginekološkoj ambulanti porečkog Doma zdravlja uspješno završio akciju „ZA NAŠE NAJMLAĐE SUGRAĐANE…“ s kojom je još prije više od godinu dana započeo prikupljanje sredstava za CTG uređaj koji će se koristiti kod pregleda trudnica i bilježiti otkucaje srca ploda nerođenog djeteta. CTG testom osigurava se dodatna sigurnost za bebu i mamu.
Predaji donacije bili su uz članove Lionsa, predsjednika Đeka Šurije i tajnika Zlatka Jankovića-Miloša te članica Fedore Franke Zorić, Anamarije Muzica Saitz i Pauline Krivokapić, prisutni i ravnatelj Istarskih domova zdravlja dr. Ante Ivančić, voditeljica Doma zdravlja Poreč dr. Radmila Korlević i dr. Doris Pilato Ćurko.

Donacije u iznosu od 45.000 kuna prikupljene su u akcijama Maskenbal Lionsa, prodaja mimoza pred Domom zdravlja za Dan žena, uskršnjom akcijom na Trgu slobode i nedavno na koncertu gudačkog orkestra 4Strings za Dan grada Poreča.
-Lionsi Poreča zahvaljuju svim građanima, Gradu Poreču i nizu institucija i tvrtki koje su svojim donacijama omogućile današnju donaciju u korist naših najmlađih sugrađana.
Lions klub i dalje nastavlja sa svojim humanitarnim djelovanjem na dobrobit građana Poreča, Istre i građana na potresom ugroženom području, poručili su iz Lionsa.

Dosta vam je plaćanja kazni? Ova karta Hrvatske otkriva na kojim sve mjestima vrebaju kamere za brzinu

Zabranjeno je paliti vatru na otvorenom prostoru!