in

POREČ: Održana edukacija „Što svaki poduzetnik treba znati o pravu?“

Grad Poreč proteklog je petka organizirao prvu ovogodišnju besplatnu edukaciju Poduzetničke akademije za žene pod nazivom „Što svaki poduzetnik treba znati o pravu?“ u kongresnoj dvorani Doma obrtnika. Edukaciju je vodila Valentina Koturić, pravnica iz Odvjetničkog ureda Petrić – Kajić.

Na edukaciji je prisustvovalo trinaest polaznika, koji su dobili informacije o tome s kojim pravnim propisima je potrebno uskladiti poslovanje, na koji način se poslovanje kontrolira s pravnog aspekta te ostale smjernice poduzetnicima početnicima usmjerene na odabir odgovarajućeg pravnog oblika poslovanja. 

Poduzetnička akademija je u prvom redu namijenjena ženama s ciljem jačanja ženskog poduzetništva na području Poreča, ali i poduzetnicima, te svima koji to žele postati. U narednom razdoblju Grad će, u suradnji s Centrom poduzetnica, organizirati niz besplatnih edukacija u sklopu projekta Grad prijatelj ženskog poduzetništva, kao dodatni vid podrške poduzetnicima koji u Poreču zapošljavaju veliki broj ljudi, priopćeno je iz Grada Poreča.

U Istri opet bez novozaraženih

POREČ: Projekt prilagodbe bazilike i starogradske jezgre osobama s invaliditetom u užem izboru za nagradu REGIOSTARS