in

POREČ: Predavanje dr. Mamontova u Galiji o prevenciji raka prostate, testisa i depresije kod muškaraca

Zdravi grad Poreč poziva sve muškarce ali i druge članove njihovih obitelji na predavanje i otvoreni razgovor o MUŠKOM ZDRAVLJU 27. studenog, u srijedu s početkom u 17.30 sati u Klubu umirovljenika Galija. Predavanje organiziraju  Zdravi grad Poreč i Klub umirovljenika Galija Poreč u suradnji s rovinjskom udrugom Martišnjak z muštaci.

Ova rovinjska udruga na čelu s dr. Predragom Marmontovim, urologom iz Opće bolnice Pula, i ove godine gostuje u zainteresiranim gradovima Istre pa tako naravno i u Poreču koji ima dugu povijest brige za zdravlje svojih stanovnika.  Udruga ima za cilj unapređivati muško zdravlje i poticati muškarce da brinu o svom zdravlju na način da stručnjaci educiraju i informiraju muškarce o rizicima za njihovo zdravlje i potiču ih na preventivne preglede.

Dr. Mamontov na predavanjima vrlo jasno i pristupačno usmjerava muškarce ali i članice njihovih obitelji (supruge, žene, djevojke, majke..) kako se ponašati odgovorno u odnosu na vlastito zdravlje i spriječiti bolesti koje je moguće spriječiti prateći svoje tijelo i pravovremenim pregledima. U diskusiji nakon predavanja dr. Mamontov je uvijek vrlo susretljiv, nerijetko daje brze i praktične osobne savjete te sugestije vezane uz pregled ili terapiju.

-Pozivamo muškarce Poreča i okolice, svih dobnih skupina, kao i članice njihovih obitelji da posjete predavanje dr. Mamontova u Poreču, poručuju iz Zdravog grada.

Umjesto u svoj smeće bacate u tuđi kontejner ili u šumu? Žiteljima Poreštine uskoro stižu KAZNE

DND-ova Bajkaonica u petak u Gradskoj knjižnici