in

POREČ: Privremena prometna regulacija zbog postavljanja kontejnera u Caprinovoj ulici

Novi spremnici nedavno postavljeni u Prvomajskoj ulici

Kao što je nedavno i objavljeno Usluga Poreč i u ovoj godini nastavlja s postavljanjem podzemnih spremnika i to u užem centru grada. Jedna od sedam najavljenih lokacija na koje će se postaviti podzemni spremnici je i Ulica G. Caprin, za što radovi počinju u ponedjeljak, 2. ožujka, te bi trebali trajati do kraja mjeseca.

Osim toga, spremnici će biti postavljeni na Obali M. Tita,  i to na dvije lokacije na dijelu gdje se obnavlja riva, potom na Obali Matka Laginje te u Partizanskoj ulici. Oni na Peškeri zamijenit će se spremnicima većeg volumena.

Jedna od lokacija je i Prvomajska ulica gdje su radovi pri samom kraju, a spremnike će građani koji žive u toj gradskoj zoni moći koristiti po ishodovanju uporabne dozvole, o čemu će na vrijeme biti obaviješteni.

Privremena prometna regulacija

-Usluga Poreč ulaže i dalje će ulagati sredstva radi osiguranja potrebne komunalne infrastrukture i opreme sve u cilju dodatnog razvoja i unaprjeđenja održivog sustava gospodarenja otpadom. Ističemo također da će prilikom izvođena radova u Ulici G. Caprin biti postavljena privremena prometna regulacija, pa ovim putem molimo građane da je poštuju, te na razumijevanje i strpljenje, priopćili su iz Usluge.

Posljednje kolo ovogodišnje Istarske zimske lige – ukupna pobjednica Barbara Belušić

Porezna i carinici opet u pojačanom nadzoru tri djelatnosti – to su proizvodnja odjeće i obuće, prijevoznici…