in

POREČ: Rukometne utakmice i dalje bez gledatelja! Za vikend se igra protiv Spačve u Premijer ligi

Unatoč svim naporima Rukometnog kluba Poreč da se u subotu, 3. listopada, na tribine napokon vrate gledatelji, nažalost i dalje ćemo gledati prazne tribine. Dakle, prva utakmica na domaćem parketu u Paket24 Premijer ligi igra se 3. listopada u 20 sati u sportskoj dvorani Veli Jože.

-Nakon negativnog odgovora Stožera civilne zaštite Istarske županije koji je odbio odobriti odigravanje utakmice uz prisustvo gledatelja zbog ”…preporuka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za održavanje utakmica u zatvorenim prostorima bez gledatelja”, telefonski je kontaktiran za odobrenje i Stožer civilne zaštite Poreča, koji nas je također odbio. Telefonski je ponovno upitan i županijski stožer uz novu odbijenicu, pa smo službenim putem zatražili obrazloženje odbijanja. RK Poreč zatražio je odobrenje utakmice s gledateljima uz smanjen kapacitet dvorane, evidentiranje svih gledatelja i poštivanje svih epidemioloških mjera koje se jednako tako provode i u drugim županijama na utakmicama, ali i u nekim nam susjednim gradovima u županiji.

Velika je želja bila da nakon šest mjeseci bez utakmica i Vi ljubitelji rukometa pomognete klubu u borbi za nove bodove u rukometnoj Paket24 Premijer ligi. Vidimo se nekom drugom prilikom na tribinama, a do tada utakmice ćete moći pratiti putem live streama koji ćemo objaviti na dan utakmice, objavili su iz kluba.

NOVI SPOT: Miro Ungar Novigradu darovao atraktivnu „glazbenu razglednicu“

Načelnik Kanfanara: Uz BAT je vezano 2.500 ljudi, postoji prostor za razgovor