in

POREČ: Tedi Grubica ima novi singl “Ne vjerujem da postojiš”

Tedi u novom spotu - Foto Medvid

Porečki slavuj Tedi Grubica već neko vrijeme slovi za jednog od najperspektivnijih mladih pjevača.

Njegove pjesme slušaju se diljem regije, a svakim novim singlom ovaj je mladi Istranin sve bliže tronu domaće glazbene scene.

Tedi sada ima novu pjesmu koja je ušla i na ovogodišnji Zagrebački festival. Riječ je o pjesmi „Ne vjerujem da postojiš“, baladi koja vam neće izlaziti iz ušiju.

„Ja sam pisao tekst. Ovo je moj odraz emocija koji sam stavio na papir. U ovim vremenima kada je zavladala tišina, želim da ostanemo jedni uz druge i više cijenimo temeljne ljudske vrijednosti. Ovo je vrijeme kada ne možemo u previše toga uživati, ali u glazbi možemo svi. Vjerujem da se ljudima uz pjesmu svidio i spot koji dočarava stanje sna. U spotu trčim za snovima, a sve je snimano usred velikih hladnoća“, otkrio je Tedi Grubica kojem je spot sniman pod redateljskom palicom MedVid produkcije.

Dakle, tekst za pjesmu napravio je sam Tedi, dok je za glazbu bio zadužen Goran Šarac, a za aranžman Aleksandar Valenčić. Iako je pjesma izašla tek prije nekoliko dana, ona na YouTube-u već broji tisuće pregleda, a pohvale stižu sa svih strana.

Tedi je nedavno sudjelovao i na online humanitarnom koncertu gdje se prikupljao novac za ljude na području Siska, Petrinje i Gline. On i njegove kolege prikupili su čak 16 tisuća kuna.

Ovaj istarski slavuj, kako ga mnogi zovi, razmišlja o tome da ubuduće, uz tekstove, počne stvarati i glazbu. Želja mu je svoje emocije u potpunosti pretočiti u pjesmu, a kako se čini uskoro bi nas i mogao počastiti takvom poslasticom.

Ovaj posljednji pobjednik MIK festivala tako nastavlja s osvajanjem glazbenog etera. Budući da je objavio jednu od najljepših balada ikad, neka sumnje da će itekako obilježiti i ovogodišnji Zagrebački festival.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=vYkB9cCkc1s   

FOTO: MedVid

Bez vode u ponedjeljak dio Poreča

POREČ: Odbojkašice sedme na juniorskom otvorenom prvenstvu Hrvatske