in

POREČ: U funkciji električno vozilo za dostavu robe u starom gradu

Foto Usluga Poreč

Od danas, 5. lipnja 2023., za potrebe dostave robe u pješačkim zonama u funkciju se kao i do sada stavlja električno vozilo. Njime će djelatnici Usluge Poreč d.o.o. obavljati uslugu dostave za sve one korisnike koji to ne stignu odraditi u propisanom vremenu dostave, sukladno Odluci o uvjetima odobravanja ulaska u pješačku zonu Grada Poreča.

Usluga dostave električnim vozilom unutar pješačkih zona dostupna je svim korisnicima, kako pravnim tako i fizičkim osobama i to svakodnevno osim nedjelje i blagdana u terminu od 10:00 do 17:00 sati po cijeni od 6,63 € s PDV-om, odnosno 50 kuna s PDV-om po turi.

Lokacija ukrcajnog mjesta organizirana je na okretištu parkirališta kod Osnovne škole. Iz Usluge ističu da je korisnik usluge dužan sam utovariti i istovariti robu na dostavno vozilo, propisno osigurati robu za siguran transport te pratiti prijevoz robe kao suvozač.

-Navedenom uslugom nastoje se osigurati brža i efikasnije dostava, smanjiti prometne gužve, olakšati kretanje i osigurati veću sigurnost svih sudionika u prometu. Za dodatne informacije možete nas kontaktirati na broj telefona 091 431 02 02 ili putem e-maila: roberto.pilar@usluga.hr, objavili su u priopćenju Usluge Poreč.

POREČ: Odgođen dio programa obilježavanja Svjetskog dana zaštite okoliša

Foto USB

USB Poreč poziva na završnu produkciju: U utorak će plesati 200-tinjak djece i mladih