in

POREČ: Uklanja se derutni akvagan u Červar Portu

Na zahtjev MO Červar Porat i mještana, te nakon provedenog postupka nabave i sklopljenog ugovora o izvođenju radova, Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča jučer je u Červar Portu pokrenuo uklanjanje derutnog i opasnog tobogana s gradske plaže.

Uklanja se derutni akvagan u Červar-Portu

Radovi obuhvaćaju demontažu, sortiranje i zbrinjavanje plastičnih dijelova aquagana, metalne konstrukcije, temelja zajedno s armaturom, sanaciju i izradu ploče na obližnjem molu, te završno nasipavanje i čišćenje pozicije izvođenja radova.

Ovim će se zahvatom gradska plaža u naselju Červar Porat postati puno sigurnija za korisnike, a ukupan dojam i dostignuti nivo uređenosti biti će još ljepši i kvalitetniji nakon demontaže derutnog objekta.

Podsjetimo, također kroz suradnju s mještanima, mjesnim odborom i vlasnicima objekta, u 2018. godini uklonjen je i derutni objekt starog hotela u samom središtu naselja, a uklanjanjem derutnog aquagana nastavlja se niz ulaganja u infrastrukturu naselja Červar Porat, na zadovoljstvo svih stanovnika i turista koji tamo borave, priopćio je Grad Poreč.

POREČ: Uhićen dvojac koji je muškarcu prijetio pištoljem i fizički ga napao

UMAG: Izazvao nesreću s 2.45 promila