in

Poreč: Usluga kreće s preuređenjem ureda groblja i cvjećarnice

Foto Usluga Poreč

Korisnike očekuju novouređeni prostori, jednostavna i efikasna usluga

Danas počinje preuređenje ureda groblja i cvjećarne na gradskom groblju Poreč. Njihvoo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Usluga Poreč posvećuje značajnu pažnju uređenju groblja i prateće grobne infrastrukture uzimajući u obzir upravo osjetljivost situacije kada se radi o pružanju usluga unutar tih istih objekata.  Ovom investicijom cilj je stvoriti  bolje uvjete za rad djelatnicima te svim korisnicima omogućiti dostojanstvenu, jednostavnu i efikasnu uslugu.

U novouređenim prostorijama i dalje će se moći ostvariti sve usluge koje uključuju pogrebnu i pogrebničku djelatnost, a novo ruho očekuje i cvjećarnu koja će i dalje imati istu namjenu i funkciju. Radovi na preuređenju uključuju zamjenu kompletnih instalacija, električnih instalacija i rasvjete, ugradnja novog sustava grijanja i hlađenja, zamjenu cjelokupne vanjske stolarije, postavljanje nove unutarnje stolarije, zamjena svih podnih i zidnih obloga, a obnoviti će se i cjelokupna fasada zgrade. Također, postavit će se kompletna nova oprema za ured i cvjećarnu.

Izvođač radova je Univers servis d.o.o Poreč, a vrijednost radova iznosi 349.305,04 kuna. Rok izvođenja je 70 dana. Stoga je završetak predviđen krajem travnja. Za vrijeme trajanja radova korisnici će sve usluge moći ostvariti u privremenom radnom prostoru koji je smješten odmah do postojeće zgrade na groblju.”

Usluga Poreč d.o.o.

covid korona maskica unsplash

Istra: U ponedjeljak tek četiri novozaražena, ali velik broj preminulih

Žatika Poreč - Foto Tanja Kocijančić 20-12-2021

Cijepljenje bez termina u Istri od 22. veljače – Donosimo raspored