in

POREČ: Zaposlenicima Plave Lagune isplaćene božićnice

Hotel Parentium Plava Laguna

Porečka hotelijerska tvrtka Plava Laguna isplatila je božićnice svojim zaposlenicima, kao i dar djetetu do 15. godine života. Pravo na božićnicu ostvarili su u proporcionalnom iznosu do 1.300 kuna svi radnici koji su radili najmanje 2 mjeseca u godini, a pravo na dar djetetu u visini od 600 kuna ostvarili su svi oni radnici koji su u radnom odnosu 15. prosinca.

„Izazovi prouzročeni pandemijom neminovno su zahtijevali prilagodbu i brzu reakciju u svim segmentima poslovanja s ciljem zadržavanja snažne financijske i operativne stabilnosti, zadržavanja stabilnosti radnog okruženja te, najvažnije, očuvanja radnih mjesta .

Plava Laguna uvijek teži biti odgovoran i korektan poslodavac, unatoč teškoćama s kojima smo se suočili ove godine. Upravo iz tog razloga osigurali smo Božićnice i darove za djecu naših zaposlenika. I u ovim izazovnim okolnostima prioritet su nam, i uvijek će biti, naši radnici.

Također, želeći nagraditi zaposlenike koji su iznijeli najveći teret u realizaciji ove specifične godine, isplatili smo neoporezivu stimulaciju za ljetni rad do 3.000 kuna proporcionalno ostvarenim satima rada tijekom sezone“, ističu u Plavoj laguni napominjući i da će nagraditi svoje jubilarce koji su u tvrtki proveli od 10 pa sve do dugih 45 godina s iznosima od 1.500 do 5.000 kuna.

„Ovim putem želim se od srca zahvaliti svim radnicima Plave Lagune na njihovim naporima i marljivom radu u realizaciji ove neizmjerno teške i izazovne godine. Hvala svima koji su stajali na usluzi gostima u ovim specifičnim vremenima.  Vjerujem da smo i u ovoj, iznimno teškoj, poslovnoj godini bili pouzdan i vjerodostojan partner ostalim dionicima, našim poslovnim partnerima  i članovima lokalne zajednice i da smo pokazali  odgovornost u odnosu na preuzete obveze i međusobno uvažavanje. Ovim putem svima se iskreno zahvaljujem na uspješnoj suradnji tijekom ove godine. Sve mjere koje poduzimamo činimo u skladu s našim vrijednostima koje su iste već više od šest desetljeća – stabilnost, poštovanje, odgovornost te otvorenost i transparentnost prema svim dionicima. Naš glavni cilj  je zadržati našu snažnu financijsku i operativnu stabilnost, nastaviti rasti i osigurati najbolje moguće radno okruženje za sve naše zaposlenike.  Očuvanje radnih mjesta danas je upravo ono za čime bi trebala težiti svaka kompanija. Uvjereni smo da ćemo zajedno prevladati ova izazovna vremena i spremno ući u novu sezonu. Naša financijska stabilnost omogućava nam da se, prije svega, dobro pripremimo za sezonu, da zadržimo kvalitetu, ali i da uložimo u novine i poboljšanje kvalitete proizvoda za naše goste“, poručio je predsjednik Uprave Dragan Pujas, priopćeno je iz ove tvrtke.

TAR: Općina dijeli božićnice u La Botegi

korona covid ilustracija

Stanje se ne popravlja – Istarski stožer u četvrtak potvrdio 86 novozaraženih, većina su bliski kontakti