in

POREČ: Zelena zastava eko-škole i nagrade najboljim učenicima u TUŠ-u Antona Štifanića

Nedavno je Turističko ugostiteljska škola Antona Štifanića Poreč obilježila kraj školske godine, a glavni dio programa bila je dodjela nagrada najboljim učenicima, javljaju iz škole.

Program je počeo govorom ravnateljice Vesne Baranašić i gradonačelnika Lorisa Peršurića. Uslijedio je potom svečani čin podizanja Zelene zastave, koju su iznijeli nagrađeni učenici škole, a pridružio im se i gradonačelnik.

-Time smo potvrdili ove godine stečeni dijamantni status ekoškole, kao važno priznanje za provođenje raznolikih ekoloških aktivnosti koje podupire i organizira Udruga Lijepa Naša iz Zagreba, na čelu koje je predsjednik Ante Kutle. Nakon podizanja zastave gradonačelnik Peršurić najuspješnijim je učenicima uručio nagrade za najbolje napisan završni rad, odličan uspjeh, uzorno vladanje i sudjelovanje u školskim projektima, kažu iz škole.

Razrednici završnih razreda, Tatjana Gulić Pisarević (4. htt), Stela Stojnić (4. thk) i Josip Klarić (3. kuhara/slastičara), podijelili su potom svjedodžbe maturantima.

Program su vodili učenici Antonela Kotarac, 3. htt, i Toni Mendiković, 1. konobara.

Nova bespovratna sredstva za vinare iz EU programa “Vinska omotnica” – može se dobiti do 80 tisuća eura

Nova javna rasvjeta u Stanciji Portun i Varvarima